För en gångs skull har jag så många blogginlägg förberedda att jag knappt vet var jag ska börja! Vanligtvis har jag work att klämma inward ett inlägg per vecka , men inte nu. Nej då. Det känns så himla bra alltså!
Förresten så är min bok snart färdigtryckt. Snart. Nästa vecka får jag hålla den i min manus för första gången. Jag kan knappt bärga mig.
In English:
Here is the recipe for the cupcakes from the video inward my previous post. I'm glad as well as thus many of y'all liked it!
On a happier banking concern complaint , for i time I accept as well as thus many blogposts prepared that I'm non certain where to begin! That's new. I ordinarily produce out making i blogpost every calendar week , but correct directly I'm on an inspiration high. It feels similar I accept as well as thus many recipes to portion amongst y'all guys!
By the agency , my mass is beingness printed equally nosotros verbalise , as well as adjacent calendar week I volition concord it inward my manus for the outset time. Mindblowing!
Blondie cupcakes
three dl mjöl
1 1/2 tsk bakpulver
En nypa salt
125 gram rumsvarmt
1 1/2 dl socker
three stora ägg
1 tsk vaniljextrakt
3/4 dl rumsvarm mjölk
100 gram vit choklad , hackad
Värm ugnen till 175 C. Klä en muffinsplåt med 12 muffinsformar.
Sikta mjöl , bakpulver och tabular array salt ned i en skål. Rör om och ställ åt sidan.
Vispa smör och socker ljust och krämigt i en annan skål. Tillsätt äggen , vispa ordentligt mellan varje ägg. Vispa i vaniljextrakt.
Tillsätt mjöl och mjölk i omgångar och vispa till en slät smet.
Rör ned den hackade chokladen. Fördela smeten mellan formarna och grädda cirka 18-21 minuter.
Låt svalna.
Hallonmarängsmörkräm
v stora äggvitor
200 gram rumsvarmt smör
175 gram socker
Puré från 150 gram hallon
Häll äggvitor och socker i en värmetålig skål , ställ i vattenbad på spisen. Vattnet i kastrullen ska sjuda.
Vispa hela tiden med en handvisp , tills blandningen blir cirka 65 grader. Ta genast bort från värmen.
Vispa blandningen med elvisp eller med hjälp av en köksassistent tills blandningen är fluffig och vit , som en marängsmet. Vispa tills blandningen är sval , vilket kan ta upp till 10 minuter.
Tillsätt sedan smöret , en liten chip i taget. Oroa dig inte om smörkrämen skär sig! Det är lätt fixat. Är smörkrämen för kall , sätt skålen över vattenbad några sekunder och vispa igen.
Är den för varm så sätt skålen i kylskåp och vispa sedan. Tillsätt hallonpurén (silad om du inte tycker om kärnorna) och vispa några minuter tills frostingen är slät.
0 Response to "Blondie cupcakes alongside raspberry buttercream"
Posting Komentar